Zafer Partisi'nden ABA Medya'ya ziyaret

Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Aksoy, Başkan Yardımcısı Arslantürk ve Gençlik Kolları Başkanı Tavşancı ABA Medya'ya ziyarette bulundu.

Bartın’da faaliyetlerini genç ve dinamik isimlerle sürdüren Zafer Partisi’nin il temsilcileri, ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın’ı medya binasında ziyaret ettiler.

Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Yusuf Aksoy, Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Emre Arslantürk ile Gençlik Kolları Başkanı Bartu Tavşancı tarafından gerçekleşen ziyarette Bartın ve ülke gündemine dair konularda istişareler yapıldı.

ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın Zafer Partisi’nin genç ve dinamik temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Aksoy, Arslantürk ve Tavşancı’ya siyasi yaşamlarında başarı dileklerinde bulundu.

İl Başkanı Aksoy’da ABA Medya’nın Bartın’daki basın-yayın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, ABA Medya çatısı altında hizmet sunan TV, Gazete, Radyo, İnternet Haber Sitesi ve sosyal medya hesaplarının kamuoyunu doğru ve hızlı bilgilendirme noktasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin de yapıldığı ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme