Mustafa Güney seçimin kazananı oldu

Genel Kurulda 509 geçerli oyun 305'ini alan Mustafa Güney yeniden S.S. Zafer, Ulu ve Ceyüpler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Başkanlığına seçildi

S.S. Zafer, Ulu ve Ceyüpler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Genel Kurul toplantısı Kumluca beldesi Zafer köyünde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Genel Kurul toplantısını çok sayıda kooperatif üyesi takip etti.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyesi Fahri Okun’da Genel Kurul’a katılım sağlayan isimler arasında yer aldı.

Protokol konuşmalarının ardından S.S. Zafer, Ulu ve Ceyüpler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlık seçimi gerçekleşti.

Mevcut Başkan Mustafa Güney ve Muhammet Özsoy’un yarıştığı seçimlerde Mustafa Güney güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

528 oy kullanılan seçimlerde 19 oy geçersiz sayılırken 509 geçerli oyun 305’ini Güney, 204’ünü ise Özsoy aldı.

Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan Güney, “Üyelerimizin güveniyle yeniden göreve seçildik. Bugüne kadar olduğu gibi kooperatif üyelerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleşen kongremize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran misafirlerimize ve kooperatifimizin kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mustafa Güney seçimin kazananı olduMustafa Güney seçimin kazananı olduMustafa Güney seçimin kazananı oldu

Bakmadan Geçme