Yüzlerce çocuk, eğlence dolu saatler

Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliğinde, çocuklar doyasıya eğlendi..

Bartın Belediyesinin düzenlediği 1. Çocuk Şenliği’nde yüzlerce çocuk kurulan oyun platformlarında doyasıya eğlenirken çeşitli etkinlik, yarışma ve sunumlarla keyif dolu bir gün geçirdi.

Bartın Belediyesi 1’inci Çocuk Şenliği Cumhuriyet Meydanında düzenlendi. 

Günün erken saatlerinde meydana kurulan oyun alanlarında çocuklar doyasıya oynadı. 

Öte yandan çuval ve halat çekme yarışması ile birlikte çocuklar renkli anlar yaşadı. Yarışmaların sonunda kazananlara hediyeler verildi. 

Aynı zamanda palyaço kostümlü animasyon ekibi de çocukların yüzlerini boyarken, minikler kukla gösterisi ile danslar etti. 

Şenliğe gelen çocuklar Cumhuriyet Meydanının her bir köşesine kurulan çeşitli eğlence alanlarında gün boyu diledikleri gibi eğlendi. 

“Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliğinde çocuklarla birlikte sahneye çıkarak mutluluklarına ortak oldu. 

Başkan Fırıncıoğlu yaptığı açıklamada, “2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde çocuklarımız için bir şenlik programı düzenledik. Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği adı altında bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz şenliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu şenlikte çocuklarımız keyifli bir gün geçirirken doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Düzenlediğimiz bu tür etkinlikler, çocukların enerjilerini doyasıya kullanmalarını sağlarken, aynı zamanda ailelerin de keyifli vakit geçirmelerine imkan tanıyor. Miniklerin gülücüklerle dolu hatıralar biriktirdiği 1. Çocuk Şenliğimiz unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı. Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz. Her şey Bartın’ımızın geleneği çocuklarımız için, onlar için çalışmaya, onlara güzel bir şehir ve güzel bir gelecek bırakmak için. O nedenle çocuklarımız için eğitici ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Fırıncıoğlu konuşmasının ardından şenliğe gelen çocuklara pamuk şekeri ikramında bulundu.

Ailelerden ve çocuklardan teşekkür

Çocuklar gün boyunca alanda eğlencenin tadını çıkarırken ailelerde çocuklarının mutlu anlarına şahitlik etti.

Aileler şenliğin düzenlenmesinden dolayı Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Çocuklar ise yaşadıkları mutlu anlar için Başkan Fırıncıoğlu’na teşekkürlerini sundular.Yüzlerce çocuk, eğlence dolu saatlerYüzlerce çocuk, eğlence dolu saatlerYüzlerce çocuk, eğlence dolu saatlerYüzlerce çocuk, eğlence dolu saatlerYüzlerce çocuk, eğlence dolu saatlerYüzlerce çocuk, eğlence dolu saatler

Bakmadan Geçme