Yıldırım, Mücadeleci bir takım oluşturuldu

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım sezon öncesi değerlendirmelerde bulunurken Bartınspor forması için sahada kanının son damlasına kadar savaşacak, çok koşan, mücadeleci bir takım oluşturulduğunu söyledi

Bölgesel Amatör Lig maratonu bu Pazar oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Temsilcimiz Bartınspor da ligin ilk karşılaşmasında kendi sahasında Sinop ekiplerinde Boyabat 1868 Spor’u ağırlayacak.

Maç Ömertepesi Sentetik Futbol Sahasında saat 14.00’de başlayacak. Bu sezon Kenan Dursun başkanlığında yeni yönetim ile lige adım atacak olan temsilcimiz, ilk maçını kazanarak güzel bir başlangıç yapmak istiyor.  

Teknik Direktör Kamil Tantaoğlu nezaretinde karşılaşma hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde yarın yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu sezon Karadeniz ekiplerinin yer aldığı 12’inci grupta mücadele edecek olan temsilcimiz, bu zamana kadar 22 transfer gerçekleştirdi. Yaptığı hazırlık maçlarının ardından eksik görülen noktalara da transferlerini yapan temsilcimiz, bu zamana kadar oynadığı 2 resmi karşılaşmadan

Ereğli Belediyespor’u penaltılarla kupa dışına iterken, Gölcük Belediyespor’a da yenilerek elendi.  Son olarak ligdeki rakibi Safranboluspor la hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelen Bartınspor, bu maçtan da 3-1’lik sonuçla galibiyetle ayrıldı. 

“Mücadeleci bir takım oluşturuldu”

Bartınspor basın sözcüsü Murat Yıldırım, ligin ilk maçının çok önemli olduğunu vurguladı. Takımın lige iyi bir şekilde hazırlandığını ve yapılan transferlerle Bartın’a yakışır bir kadro oluşturduklarını ifade eden Yıldırım, “Başkanımız Kenan Dursun önderliğinde kaliteli ve kentimize yakışır bir kadro kurulması için elimizden geleni yaptık. Anlaşma imzaladığımız futbolcular BAL liginde mevkilerinin iyileri ve gelecek vaat eden sporcular. Bartınspor forması için sahada kanının son damlasına kadar savaşacak, çok koşan, mücadeleci bir takım oluşturuldu. Hem yönetimimiz, hem teknik heyetimiz hem de futbolcu kardeşlerimizle birlikte kentimizi en iyi şekilde temsil etmek için ligin ilk maçına çıkacağız.” dedi.

“Güç birliği ile başaracağız”

Özellikle iç saha maçlarında taraftarların kulübün en büyük manevi gücü olmakla beraber sporcuların da itici bir güç olduğunu anlatan Yıldırım, “Maçlarımızı Ömertepesinde oynayacağız. Taraftar takımların 12’inci adamıdır. Bu nedenle taraftarlarımızı Pazar günü Ömertepesi’ni de doldurmaya, takımımızın 90 dakika boyunca destekçisi olmaya davet ediyoruz. Bartınspor kentimizin en önemli takımı ve bu yılda hedefimiz belli. Kazanacağımız her puan altın değerinde olacak. Bu sezon deplasmanlarda diğer yıllara göre mesafe yüzünden biraz yorulacağız ama takım olarak sahaya çıktığımızda kentimize yakışır bir futbolu sahaya yansıtacağız. Lig de çekişmeli maçlara sahne olacak. İnşallah taraftarımızın da desteği ile başaracak ve ipi göğüsleyeceğiz. Bartınlı hemşehrilerimizden de takıma olan desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Güç birliği ile başaracağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme