• Haberler
  • Bartın
  • Yalçınkaya, İşçi maaşları en az 40-45 bin TL olacak

Yalçınkaya, İşçi maaşları en az 40-45 bin TL olacak

Bartın Televizyonunda Ercan Aydın'ın canlı yayın konuğu olan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya seçilmesi durumunda belediye personeli maaşlarının en az 40-45 bin TL olacağını söyledi

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya Bartın Televizyonunda yayınlanan Ercan Aydın’la Er Meydanı programının canlı yayın konuğu oldu.

Seçim gündemine dair soruları yanıtlayan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Belediye Başkan Adayı Yalçınkaya seçilmesi durumunda belediyedeki işçi maaşlarının 40-45 bin TL olacağını söylerken işçi çıkartacağına ilişkin söylemlerin ise kara propaganda olduğunu belirtti.

Yalçınkaya açıklamalarında Bartın Belediyesi bütçesini israf etmeden kullanacağını ve işçi maaşlarını da 40-45 bin TL’ye yükselteceğini belirterek, “Bartın Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımız bugün 26 bin TL alıyor. Bütçe iyi kullanılırsa, tasarruflu kullanılırsa, israftan kaçınılırsa… O 26 bin TL alan işçi arkadaşım benim dönemimde en az 40 bin TL, 45 bin TL maaş alacak.” Dedi.

Belediyeden işçi çıkaracağına dair hakkında kara propaganda yapıldığını da sözlerine ekleyen Yalçınkaya, “Bartın Belediyesi hizmet için aldıysa çalışanları ve bu insanlar o hizmet dallarında çalışıyorsa bu arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Çalışanla benim sorunum olmaz. Ama işe gelmeyen, bankamatik memurları varsa onlarla olur.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme