Vali Arslan Kurucaşile'de okulları ziyaret etti

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan okul ziyaretleri kapsamında Kurucaşile İlçesindeki okullarda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın okul ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Vali Arslan Kurucaşile İlçesine bağlı, Kurucaşile Anaokulu, Kurucaşile İlkokulu ve Ortaokulu, Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Gemi Yapım Atölyesini ziyaret etti.

Kurucaşile Kaymakam V. Eda Sel ile İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'nın eşlik ettiği okul ziyaretlerinde bilginin en değerli hazine olduğunu ve bu hazineye ulaşmak için kitap okumalarının ve araştırmalarının önemine değinerek eğitimin sadece derslerle sınırlı olmadığını, hayatın her anının öğrenme fırsatı sunduğunu ifade eden Vali Arslan, okul yönetimi ve öğretmenler ile de bir araya gelerek okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi aldı.

Öte yandan Çok Programlı Anadolu Lisesi gemi yapımı atölyesini de gezen Vali Arslan, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden ve öğrencilerden bilgiler aldı.


 

Bakmadan Geçme