Üniversite öğrencileri Otogar 'da karşılandı

Farklı illerden Bartın Üniversitesine öğrenim görmek üzere gelen gençler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminalinde karşılanıyor. 

2023-2024 Akademik yılının başlamasıyla birlikte Bartın’da öğrenci hareketliliği başladı. Bu kapsamda farklı illerden, Bartın Üniversitesine öğrenim görmek üzere gelen öğrenciler Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından karşılanıyor. 

Konuya ilişkin Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Bartın Üniversitemizi tercih eden gençlerimiz şehrimize hoş geldiniz. Sevgili gençler, Üniversitemiz ve ilimiz ile ilgili bilgi edinmek istediğiniz konular ile talep ve isteklerinize ilk andan itibaren cevap vermek üzere Valiliğimiz koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelimiz Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminalinde sizleri karşılıyor. Bütün öğrencilerimizin 2023-2024 akademik yılında sağlıklı ve başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini dileriz.”

Bakmadan Geçme