Ulus MYO'da Çevre Kirliliği söyleşisi düzenlendi

Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulunda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonunca 'Çevre Kirliliği' Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulunda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu tarafından düzenlenen ve Ormancılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bilge Tunçkol'un konuşmacı olduğu "Çevre kirliliği" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik süresince, öğrencilere çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturma, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir çevre politikalarının önemi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Söyleşide, çevre kirliliğinin çeşitleri, nedenleri ve önlemek için alınabilecek tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Bilge Tunçkol, çevre koruma konusunda toplumsal bilincin güçlenmesine katkı sağladı.

Etkinliğin sonunda söz alan Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner: “Çevre bilinci, doğal kaynaklarımızın korunması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuzu hatırlatan değerli bir rehberdir. Bu bilinçle hareket ederek çevremizi korumaya yönelik adımlar atmamızı teşvik ettiği için, değerli hocamıza aktardığı bilgiler ve kıymetli katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek söyleşi sonlandırıldı.

Ulus MYO'da Çevre Kirliliği söyleşisi düzenlendi

Bakmadan Geçme