TSO üyelerine yüzde 20 indirim sunulacak

Üye Kimlik kartları ile üyelerine indirimli hizmet ve ürün alışverişini sağlayan Bartın TSO Yönetimi, yapılan indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi

TSO üyelerine yüzde 20 indirim sunulacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile anlaşma sağlayan Bartın Fikir Bulutu Yazılım, Bilişim Teknolojileri, protokol kapsamında Bartın TSO üyelerine kurumsal web tasarımı, e-ticaret projeleri ve özel yazılımlarda 31.12.24 tarihine kadar liste fiyatı üzerinden %20 indirim sağlayacak.

Ayrıca, Wonderland Yabancı Dil Okulu, eğitim hizmetlerinde, 3 yaş ile 8. sınıfa kadar olan öğrenciler için yapılacak yeni yaz okulu kayıtlarında, 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemine ait liste fiyatları üzerinden 31.10.2024 tarihine kadar geçerli %10 indirim sunulacak.

Üye kimlik kartlarının arkasında yer alan karekod ile anlaşma yapılan kurumların listesine ulaşılacağı ifade eden Başkan Balık “Üyelerimiz ile protokol anlaşması süreci devam etmektedir. Bu anlaşmalar kapsamında Bartın TSO üyesi olanlar, üye kimlik kartını kullanarak, alınan ürün veya hizmet karşılığında belirli oranlarda indirim alacaklar. Protokol yaptığımız firma sayısını zamanla artırarak üyelerimizin bu uygulamadan en iyi şekilde istifade etmesini sağlayacağız. Bu fırsatlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz, üye kimlik kartlarını Bartın TSO’dan ücretsiz bir şekilde alabilirler.” Dedi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme