TSO'dan genç girişimcilere tam destek

Bartın'da faaliyetlerini sürdüren genç girişimciler Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti. Başkan Balık ziyarette oda olarak genç girişimcilerin her zaman destekçisi olduklarını söyledi. 

Enaptech Havacılık, Arge, Üretim, Yazılım, Teknoloji, Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirket yetkilileri Selim Doğukan Yolcu, Özgür Uzunca ve Mücahit Demir Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

TSO’ya yaptıkları ziyarette Selim Doğukan Yolcu, şirketin faaliyet alanlarından ve hedeflerinden bahsederek “Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü kurucuları olduğumuz dönemde geliştirdiğimiz Teknofest Projesinin 3 yıldır Bartın TSO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından desteklenmesi bizim buralara gelmemize vesile oldu. Bir fikir olarak çıktığımız yolda şirket olarak sonuç almak bizim için gurur verici. Bu doğrultuda bizi destekleyen Bartın TSO Başkanı Halil Balık’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Genç girişimcilere üye kayıt belgeleri verildi

Başkan Balık genç girişimcilere üye kayıt belgeleri teslim ederek, “Çıkılan bu azimli uzun yolculuğun meyvelerini almanız sizler kadar bizim için de çok manidar. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman genç girişimcilere destek verdik ve her daim desteğe tekrar hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Şirketinizin genç girişimcilere ilham kaynağı olmasını ve sizlere yeni başarılar kazandırmasını dilerim. ” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve karşılıklı temenniler ile son buldu.

Bakmadan Geçme