TSO'da Yönetim Kurulu toplandı

Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salim Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, üye ilişkilerinin önemi hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık “Bartın ekonomisinin her bir üyesi bizim için büyük bir değerdir. Bu değeri korumak ve kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bakış açımız, daima ticari faaliyetlerin artması ve daha çok yeni girişimcinin iş dünyasına adım atmasıdır. Paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler ve kurum içi toplantılarımız sonucunda eylem haritamızı sürekli olarak güncelliyoruz. Potansiyelimizin üstünde başarılar elde etmek için yürüteceğimiz tüm projelerde ve çalışmalarda kurumlarımızın sunduğu destek imkanları ile hibe programlarından azami ölçüde faydalanmalıyız.” İfadelerine yer verdi.

Üyelerin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi. 
 

Bakmadan Geçme