Motosiklet sürücülerini ilgilendiren haber

Bartın Belediye Meclis Ekim Ayı toplantısı 27 gündem maddesi ile gerçekleşti. Alınan karar doğrultusunda Pazaryeri kapalı otopark alanının bir kısmının motosiklet park alanı olarak kullanılacağı açıklanırken, tek motosiklet park ücreti ise 10 TL olarak belirlendi. 

Bartın Beldiye Meclisinin 25. gündem maddesinde yer alan Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Bartın Kırtepe Mahallesi, Davut Fırıncıoğlu Caddesi, Belediye Bahçesi altında bulunan cebin Şehit ve Gazi ailelerine bir araçlık park alanı ayırmak kaydıyla geri kalan alanın, motosiklet park alanı olarak düzenlenmesi ayrıca pazaryeri kapalı otopark içinde motosikletler için park yeri belirlenerek ücretinin belirlenmesi talebi görüşüldü.

İlgili komisyon raporu doğrultusunda Kırtepe Mahallesi, Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde bulunan Belediye Bahçesi altındaki cebin Şehit ve Gazi ailelerine 1 araçlık park alanı olarak ayırmak kaydıyla geri kalan alanın motosiklet park alanı olarak düzenlenmesi ve yine pazaryeri kapalı otopark alanında motosiklet için park yeri belirlenmesi kararlaştırıldı. Alınan bu karar doğrultusunda pazaryeri kapalı otopark alanında 1 motosiklet park ücreti 10 TL olarak belirlendi. Gündemin 26.maddesinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Katlı otopark yapılması için yer tahsisi talebi ile ilgili girişimlerde bulunulması talebi ve gündemin 27.maddesinde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Meclis karar özetlerinin yerel basında yayımlanması talebi de kabul edildi.

Bakmadan Geçme