• Haberler
  • Bartın
  • Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'

Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'

Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin ve beraberinde Gelecek Partililer Bartın esnafını ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. 

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, seçim çalışmalarında Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya’ya destek vermek için Bartın’a geldi. 

Kurtkaya ile Bartın esnafını ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Şahin, “Bartınlı hemşerilerimizden Bartın'ın evladı olan Yasemin kardeşlerine evlatlarına kızlarına sahip çıkmalarını onlardan bekliyoruz.” Dedi. 

Şahin, “Bartın'da değişim mesajını görüyoruz”

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmede bulunan Milletvekili Şahin 1 Nisan’dan itibaren Barıtn’da güzel şeyler olacağını belirterek, “Bugün Bartın'dayız, Belediye Başkanı adayımız Yasemin Dora Kurtkaya ile Bartın esnafımızı selamlıyoruz. Ben birçok yere gittim ama ilk defa bu kadar tanınan bir Belediye Başkan adayımızı görüyorum ve mutlu oldum. Bizim nazarımızda belediyecilik demek proje demektir. Eğer bir şehri yönetmeye adaysanız, bir şehri yönetmeye talipseniz o şehirle ilgili derdiniz olacak ve o şehirle ilgili projeleriniz olacak. Bu anlamda Yasemin Hanım Bartın'ın bütün sorunlarına çözüm olarak projelerini hazırlamış, projeleriyle birlikte vatandaşımıza selam veriyor, merhaba diyor. Biz Bartın'ın geleceği adına, Bartın'ın bekası adına Bartınlı hemşerilerimize önce Yasemin Hanımın değerli başkan adayımızın projelerini incelemeye sonrasında Bartın'ın evladı olan Yasemin kardeşlerine evlatlarına, kızlarına sahip çıkmalarını onlardan bekliyoruz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Bartın'da güzel şeyler olacak, Bartın'da değişim mesajını görüyoruz. Başkan adayımızı başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı. 

Kurtkaya; “Belediyede şatafatı bitireceğiz”

Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya da değerlendirmesinde, “1 Kasım itibariyle kapı kapı Bartın'ımızda dolaşmaya başladık, Bartın'ın yerlisiyiz, Bartın'ın evladıyım. Bartın için gerekli olan tüm eksiklikleri biliyoruz ve çözüm önerilerini de broşürümüzde topladık. Trafik sorunumuz var, sel sorunumuz var, 18 uygulama madde sorunumuz var, yine barınma sorunumuz var, işsizlik sorunumuz var. Her yaş grubuna hitap edebilecek, yaşlımızdan gencimize, bisiklet yoluna,yürüyüş yoluna kadar Bartınlı hemşerilerimizin nefes alabildiği bir Bartın oluşturacağız. Trafik sorununu çözeceğiz. Sel sorununu gidereceğiz. Trafik sorununu köprülerle beraber onları halledeceğiz. En önemlisi israfı bitireceğiz. Belediyede şatafatı bitireceğiz. 

"Hemşerilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmeyeceğiz"

Son dönemde 200'e yakın işçi alımı gerçekleşti ve bunlar şunun akrabası, bunun kızı, şunun oğlu sadece ahbap çavuş ilişkisiyle alınan ehliyet ve liyakat olmadan yapılan alımlar. Bizler geldiğimizde buna son noktayı koyacağız. Ehliyetli, liyakatli ihtiyaca göre alımlar yapacağız, çünkü orada oturanlar hemşerilerimizin ekmeğiyle oynadılar. O işe aldıranlar, o işe girenler ekmeğiyle oynadılar. Bizler hemşerilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmeyeceğiz. Buradan şunu da söylemek istiyorum, kardeşlerimiz, ailelerimiz, hemşerilerimiz çocuklarını okutuyor, bakın üniversite ye yolluyor. Lise eğitimi, üniversite öğrenimi onlara bir emek, bir para, bir zaman harcıyor. En sonunda mezun olduktan sonra abilerimiz koltuklarından kalkmayı bilmiyorlar. Üniversiteli öğrencilerimiz mezun olduktan sonra gelip buradaki Belediye Başkanlarına yalvarmak zorunda kalıyor işe girmek için. İşte biz bunları bitirmek için geliyoruz, mülakatı kaldırmak için geliyoruz. Ehliyet liyakat diyoruz. İnşallah bu şekilde belediyeyi yöneteceğiz. İnsanlara da, hemşerilerimize diyorum ki, elinizi lütfen vicdanınıza koyarak gidin sandığa, bu sefer takım tutar gibi değil, vicdanınıza koyduğunuzda işte o zaman biz çıkıyoruz o sandıktan.” Dedi. Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'Kurtkaya, 'Elinizi vicdanınıza koyarak gidin sandığa'


 

Bakmadan Geçme