Kendi oy kullanamadı ama seçimi kazandı

AK Parti adayı Mustafa Bozkurt Kumluca'da zafere ulaşan isim oldu

Bartın’ın Ulus İlçesine bağlı Kumluca Beldesi seçim yarışının en heyecanlı geçtiği bölgelerden biri oldu.

AK Parti, MHP ve Saadet Partisi adayları arasında geçen seçim yarışı kimi zaman gergin kimi zaman da şenlik havasında geçti. 

AK Parti’den Mustafa Bozkurt, MHP’den mevcut Belediye Başkanı İsmail Can ve Saadet Partisi’nden Rasim Ulusoy’un çekiştiği yarışı kazanan isim AK Parti adayı Mustafa Bozkurt oldu.

Bin 744 seçmenin yer aldığı Kumluca’da bin 543 oy kullanıldı. Katılım oranı yüzde 88 olarak hesaplandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mustafa Bozkurt 736 oyla Kumluca Belediye Başkanlığı seçimini kazanırken Saadet Partisi adayı Rasim Ulusoy 458, MHP adayı İsmail Can ise 212 oyla seçimin kaybedenleri arasında yer aldılar.

Bozkurt’tan kazanan Kumluca oldu mesajı

Kumluca beldesinde seçim yarışını kazanan AK Parti Adayı Mustafa Bozkurt seçim sonrası yaptığı açıklamada “Kazanan Kumluca” oldu mesajını verdi.

Bozkurt yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim; Öncelikle yapılan yerel seçimler beldemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Çok çalıştık, mücadele ettik. Yağmur, kar ve çamur demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan kimseyi ötekileştirmeden bir süreç yönettik. Kazanan Kumluca oldu. Siyasi görüşü ne olursa olsun bugün itibari ile tüm Kumlucalı hemşehrilerimin hizmetindeyim. Yapacak çok işimiz var. Bugün itibari ile sadece neler yapabiliriz, odaklanacağım. Bizlere destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim.” İfadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme