Kaymakam Eser'den veda mesajı

Kurucaşile Kaymakamı Selim Eser'den duygusal veda mesajı

Kurucaşile Kaymakamlığı görevinde bulunan Selim Eser, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılmak üzere görevinden ayrılırken ilçe halkıyla vedalaştı.

Kaymakam Eser veda mesajı yayınlayarak, “Değerli Kurucaşileli hemşehrilerim ve mesai arkadaşlarım; İçişleri Bakanlığımızın Yabancı Dil Eğitimi Kursuna katılacağımdan, 14.07.2023 tarihinden bu yana sürdürmekte olduğum Kurucaşile Kaymakam V. görevimi tamamlamış bulunmaktayım. 9 ayı aşkın bir süredir Kurucaşile’mize görev yapmanın ve sizleri tanımanın mutluluğu ve dahi buradan ayrılıyor olmanın da hüznü içerisindeyim.” Dedi.

Kaymakam Eser veda mesajınjn devamında ise, “Görev süremiz boyunca Kurucaşile için elimizen gelenin en iyisini yapmaya çalışarak, 4 mahalle ve 28 köyü ile birlikte tüm ilçemizin gelişimi ve gönenci, vatandaşımızın huzur ve güvenliğini temin için gayret ettik. Toplumda dezavantajlı görülen engellilerimize, yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize hususi önem vermeye çalıştık. Aziz Şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin hep yanlarında olarak hayır dualarını almaya çalıştık. Kapımız herkese açık vaziyette, insanımızın derdini hassasiyetle dinlemeye, keder ve mutluluklarını paylaşmaya, vatandaşımızın sorun ve ihtiyaçlarını imkan dahilinde gidermeye ehemmiyet verdik. Doğası ve tüm saklı güzellikleriyle Ülkemizin nadide ilçelerinden birisi olan, mavi ve yeşilin kenti Kurucaşile’de çalışıp hizmet etmekten büyük onur ve bahtiyarlık duydum. Bundan böyle de bu güzel ilçeyi sevgi ve özlemle anacağım. Bu vesile ile siz değerli Kurucaşilelilere ve çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Gönüllerde hoş bir sada bırakabilmiş olmak ümidiyle, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Hoşça kalınız.” İfadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme