İŞKUR sahaya indi

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, 2024 yılı işgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan -17 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

İşgücü Piyasası Araştırması için İş ve Meslek Danışmanları Bartın’da 216 işletmeyle yüz yüze görüşerek araştırma raporunun temel verilerini toplamaya başladı. 

Bartın’ın işgücü piyasasını izleme değerlendirme sistemini oluşturarak, gelecek istihdam ve eğitim ihtiyacını belirlemek amacıyla işgücü piyasası araştırmaları yapılıyor.

Müdür Solak, “Araştırma sonuçları bize yol gösterecektir”

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak konuyla ilgili açıklamasında, “Araştırma istatistiki amaçlarla olup, derlenen bilgiler kurumumuz tarafından işgücü piyasası taleplerini belirlenmesinde kullanılacaktır. Böylece, işverenlere ve iş arayanlara daha iyi hizmet sunmamızda araştırma sonuçları bize yol gösterecektir.” İfadelerine yer verdi.  

Müdür Solak, 2024 yılı İşgücü piyasası Araştırmasına verdikleri bilgilerle katkı sağlayan işletmelere teşekkür ederek, 2024 yılında Bartın’da istihdamın artması ve korunması temennisinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme