İş Sağlığı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

Bartın Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Toplantısına çok sayıda sektör temsilcileri katıldı. 

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Vali Yardımcıları, daire amirleri, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Bartın’da faaliyet gösteren Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi firmaları, iş yeri yetkilileri ile iş güvenliği uzmanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Arslan, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunda alınan karar gereğince iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığı artırmak ve gerekli önlemleri daha etkin bir şekilde hayata geçirmek amacıyla düzenlenen bu toplantının faydalı olması temennisinde bulunarak, tüm işletmelerimize ve çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli bir çalışma hayatı diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Çalışma Uzmanı Mehmet Said Ağaoğulları tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme sunumuyla devam eden toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Bakmadan Geçme