Milletvekili Aldatmaz açıkladı

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, yaptığı açıklama ile Ulus İlçesinin doğalgaz ile buluşturulacağını duyurdu. 

Milletvekili Aldatmaz açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus İlçesi sakinlerinin yıllardır beklediği müjdeyi duyurdu. 

Milletvekili Aldatmaz, doğalgaz müjdesini şu sözlerle duyurdu, “Kıymetli Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'un katkılarıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun aldığı 06.06.2024 tarih ve 12676-2 sayılı kurul kararı ile Akmercan Batıkar Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi lisansı Bartın ili Ulus ilçesini kapsayacak şekilde genişletilmiştir. 2024 yılı içerisinde şehir içi yatırımlar başlayacaktır. Hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bartın’ımızın Gururu Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar 2
Ziya Yılmaz 08 Haziran 2024 10:53

Ulus’luyum ama daimi ikametgahım İstanbul’da Senede bir-iki kez Ulus’a gidiyoruz . Gelecek olan doğal gaz için en az orada yaşayanlar kadar seviniyorum, mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese öncülük eden tüm Başkan ve siyasilerimize ve Adalet Bakanı’mız Sn Yilmaz Tunç beye ve milletvekillerimize teşekkür ederim

Mehmed 08 Haziran 2024 08:26

Merhaba, Kozcagiz da doğalgaz verilmeyen mahalle ve sokaklar var. Seçimden önce söz verilmişti lakin hala bir çalışma baslatilmadi. Nedir son durum? İyi günler.

Bakmadan Geçme