• Haberler
  • Bartın
  • Hendekyanı Caddesi'nde yağmur suyu hatları temizlendi

Hendekyanı Caddesi'nde yağmur suyu hatları temizlendi

Hendekyanı Caddesi'nde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mazgallar ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Enerji hatlarının yeraltına alındığı Hendekyanı Caddesi üzerinde Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 1.etap ve 2. etap yol düzenleme çalışmaları tamamlanan Hendekyanı Caddesi’nde, bugünde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mazgallar ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Alt yapı çalışmalarımızı vatandaşlarımızın tekrar tekrar sıkıntı yaşamasını önlemek için büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. Eski ve hasarlı yapıları kaliteli ve dayanıklı malzemelerle değiştirirken yeni hatlarımızın tamamını uzun ömürlü ve ileride doğabilecek yeni ihtiyaçları karşılayacak şekilde yapıyoruz. Ayrıca mevcut altyapı kanallarımızda da sorun yaşamamak adına periyodik aralıklarla temizliyoruz. Son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla Hendekyanı Caddemizde mazgallar ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışması gerçekleştirdik.” dedi.
 

Bakmadan Geçme