Hasankadı'da TOKİ ve doğalgaz mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'ın Hasankadı beldesinde yaptığı konuşmada 'Hasankadı'nın doğalgaza kavuşmasını da biz sağlayacağız. Başkan adayımızın daha çok projesi var. TOKİ getireceğim diyor. TOKİ zaten AK Parti'nin işi. Birçok beldemizde başladık. Onu da gerçekleştiririz. Gerçek belediyecilik AK Parti'dir' Dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bartın’daki programlarına devam eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir durağı da Hasankadı beldesi oldu. Hasankadı Belediye Başkan Adayı Süleyman Özgün’ün projelerinin arkasında olduklarını kaydeden Bakan Tunç, “Hasankadı’nın doğalgaza kavuşmasını da biz sağlayacağız” dedi.

Son 5 yıl pek bir şey yapılmadı

Bakan Tunç konuşmasında Hasankadı halkına geçmişten günümüze vermiş oldukları destek için teşekkür ederken, “Milletvekili olarak sizler burada bizi bağrınıza bastınız. Şimdi bir evladınız bir kardeşiniz olarak, Türkiye Cumhuriyetinin Adalet Bakanı olarak yine aynı çınarın altında sizlerle buluştuk. Bizler sizler sayesinde buradayız. Sizler hep bizim yolumuzu açtınız, bizi desteklediniz. Her seçimde tercihinizi bizden yana kullandınız. Bizler sizlere teşekkür borçluyuz. Sizler için ne yapsak azdır. Rabbim sizlere layık olabilmeyi bizlere nasip eylesin inşallah. Hasankadı’mıza daha önce çok sayıda hizmet ettik. Ayaklarımızı bastığımız kaldırımlardan cadde düzenlemelerine kadar hepsi AK Parti’nin eseridir. Son 5 yıl biraz ara verildi. Son 5 yıl pek bir şey yapılmadı ama hükümetimizin yaptığı çalışmalar var. Hasankadı’mızın alt yapı kanalizasyon problemini giderdik. 5 yıl önce hallettik. Bazı yerlerde sıkıntılar var onları da adayımız Süleyman bey iş başı yaptığında hızlı bir şekilde çözmesi lazım. Biz arkasındayız. Dere ıslahlarını gerçekleştirdik. Hala devam ediyoruz. Sel oldu belediyemize ödenek aktardık, parasız bırakmadık. Belediyeler Birliğinden kamyon ve itfaiye verdik. Hasankadı’mızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Yine bırakmayız. Meydan düzenlemelerimiz, İmam Hatip Ortaokulumuz, Aile Sağlığı Merkezimiz, kapalı spor salonumuz, halı sahamız, belediyemizin yanındaki sosyal tesisler hepsi bizim eserimiz.  Emeklilerimiz talep etmişti, ATM’miz, 112 acil istasyonumuz… Tüm bunları AK Parti getirdi. Buraya biz fabrika getirdik. Keşke ikincisi de gelebilseydi. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Sanayi Bakanımızın desteğiyle bizzat takip ettim ve buraya sanayi sitesini getirdik. İnşaatını tamamladık, parasını biz ödedik.” Dedi.

Hasankadı'da TOKİ ve doğalgaz mesajı

TOKİ zaten AK Parti’nin işi

Kozcağız, Hasankadı, Yenice ve Karabük yolunun da gündemlerinde olduğunu ifade eden Bakan Tunç doğalgaz ve TOKİ konusuna da değinerek, “Hasankadı’mıza eser üretmeye hep devam ettik, yine devam edeceğiz. Çünkü Hasankadı bizim. Sel sonrası tamiratları hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Daha önce mesir alanı yapmıştık. Daha da geliştirilmesi lazım. Burayı daha da donatmamız lazım. İnşallah  gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdi Belediye Başkan Adayımız Süleyman Özgün’ü sizler yakından takip ediyorsunuz. Daha önce burada 2 dönem muhtarlık yaptı. Şimdi tekrar Hasankadı’ya hizmet etmek istiyorum dedi ve Hasankadı’ya hizmetkar olmak için sizlerin huzurunda. Projeleri çok, yapılacak çok iş var. Hükümetimizin yapacağı çalışmalardan en önemlisi Kozcağız, Hasankadı, Karabük yolu. Bunu unutmadık takip edeceğiz. Şu anda Bartın Kozcağız arasında duble yol çalışmalarımız devam ediyor. Kozcağız, Hasankadı, Yenice yolu proje etüt çalışmaları da devam ediyor. Hasankadı’nın doğalgaza kavuşmasını da biz sağlayacağız. Başkan adayımızın daha çok projesi var. TOKİ getireceğim diyor. TOKİ zaten AK Parti’nin işi. Birçok beldemizde başladık. Onu da gerçekleştiririz. Biz projelerin sonuna kadar arkasındayız, gerçekleştirilmesi için çalışacağız. Hasankadı’mız için değer. Hasankadı Bartın'ımızın en güzel beldelerinden, yeşilliğin, doğa harikasının olduğu bir yer. Dolayısıyla Hasankadı’mızı daha yaşanılır hale getirmek için hep beraber çalışacağız. Gerçek belediyecilik diyoruz biz. Gerçek belediyecilik AK Parti'dir Gerçek belediyecilik Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. Gerçek belediyecilik 31 Mart'tan itibaren Hasankadı'da uygulanmaya devam edecek.” ifadelerinde bulundu.

Burada projelere bakacaksınız

Bakan Tunç konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Değerli hemşehrilerim, Bartın il merkezinde Cumhur İttifakıyız. Birlikte seçime giriyoruz. İlçelerimizde de Cumhur İttifakı'yız. AK Parti olarak birlikte seçime giriyoruz. Beldelerimizde ise adaylarımız yarışıyor. Burada projelere bakacaksınız. Kim faydalı olabilir ona bakacaksınız. Hasankadı'nın faydasına ne olabilir ona bakacaksınız. Ve en doğru kararı inşallah sizler vereceksiniz. 1 Nisan'dan itibaren de Süleyman Özgün hocamız uzun yıllar Hasankadımız'a hizmet etmek için hazır. Biz de ona destek vermek için hazırız. İnşallah Hasankadın'dan rekor bir oy bekliyoruz. Açık ara farkla bir seçim sonuçlansın. O zaman çok daha güzel olur. Gerçek belediyeciliği Hasankadı'da uygulayacak aday Süleyman Özgün'dür. AK Parti’miz 22 yıldan bu yana iktidarda, 22 yılı dolduracağız. Dünya tarihinde böyle bir başarı görülmemiş. Art arda 17 seçimi kazanabilen, genel seçimler, yerel seçimler referandumlar. Cumhurbaşkanlığı seçimleri, hepsinde de milletimiz tercihini AK Parti'den, Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Cumhur İttifakı'ndan yana kullandı. Şimdi 18. sandık geliyor. 18. sandıkta da milletimiz yine en doğru kararı verecek. Biz buna inanıyoruz. Çünkü biz önce insan diyoruz. Çünkü biz güçlü insan olmalı diyoruz. İnsanı güçlendirmek için de eğitime önem vermeli diyoruz. İnsanı güçlendirmek için, sağlığa önem vermeli diyoruz. İşte onun için Hasankadı’ya aile sağlığı merkezi, 112 istasyonu kazandırdık. Bunlar yoktu. 

Hasankadı'da TOKİ ve doğalgaz mesajı

Muhalefet ne oldu? Dağıldı gitti.

Eğitimden sağlığa, kültürden sosyal politikalara, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. O nedenle insanımız, milletimiz, her sandığa gittiğinde Recep Tayyip Erdoğan dedi. Muhalefet seçimleri kazanamadı. Her seçim öncesi çok konuştular. Her şeyi söylediler ama ne oldu? Hepsi dağıldı gitti. 10 ay önce bir seçim oldu. O seçimde Genel Başkanları vardı. Cumhurbaşkanı adayları. Şimdi ortalıkta yok. Kendi partilerine Genel Başkan layık görmediler. Cumhurbaşkanı yardımcıları vardı. Her partinin başkanı, cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı. Neredeler şimdi? Birbirlerine düştüler. Bunlar iktidara gelselerdi, cumhurbaşkanı yardımcısı olsalardı 9 tane, 10 miydi? 11 miydi? Masanın altındaki de vardı, üstündeki de vardı. Hatırlayalım daha on ay önce. Bunlar iktidar olsaydı, şimdi Türkiye nasıl olurdu? Nasıl bir kaosa girerdi? Her kafadan bir ses çıkardı. İktidarı paylaşamazlardı. Hemen tekrar seçim telaşı. Öyle olmaz mıydı? Ama milletimiz dedi ki ben kaos istemiyorum. Ben icraat istiyorum. Ben eser siyasetinin devam etmesini istiyorum. Ben pandemiden olumsuz etkilenen ekonominin düzeltilmesini istiyorum. Ben depremden etkilenen, depremin zararlarının bir an önce giderilmesini ve 11 vilayetimizin tekrar yeniden inşa edilmesini istiyorum dedi milletimiz tercihini tekrar AK Parti'den Cumhur İttifakı'ndan yana kullandı. Muhalefet ne oldu? Dağıldı gitti. 

İnsanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz

Şimdi, şimdi değerli hemşerilerim, biz insanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Bunu hem yerelde yapacağız, hem genelde yapacağız. Uyum içinde yapacağız. Yerel yönetimler önemli. Gerçek belediyecilik, şefkatli belediyeciliktir. Yaşlıyı düşünür, evine kadar hizmet götürür. Evini temizler, kimsesi olmayanın ekmeğini alır fırından onun hemen evine bıraktırır. Markete gider, alışverişini yapıp evine bıraktırır. Düşkünün yanında olur. Engellinin yanında olur. Bunu Süleyman Özgün yapar. Yapacak inşallah. Gerçek belediyecilik icraatçı belediyeciliktir, kalkınmacıdır. Acaba beldeme bir fabrika daha getirebilir miyim der Zeki başkanın yaptığı gibi. Arsasını hazırlar binasını hazırlar ve buyurun gel der. Ve dedi, burada var işte. Ayakkabı fabrikası. İkincisi niye olmasın? Bunun için çalışır, çabalar. Oranın büyütülmesini sağlar. Gerçek belediyeci adildir, adaletlidir. Her mahalleye eşit hizmet götürür. Herkesin yardımına koşar. Bütün bunları inşallah Süleyman Özgün başkanımızla Hasankadı beldemizde hayata geçireceğiz. Yerelde de genelde de insanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz inşallah. İnsan güçlenecek ki aile güçlü olsun, toplum güçlü olsun. Ve istikrarlı kalkınma hamleleriyle ülkemizi geliştirmeye ve bundan Bartın'ımızın da daha fazlasıyla nasibini alması için çalışmaya devam edeceğiz inşallah. 

Hasankadı'da TOKİ ve doğalgaz mesajı

Vesayetçi ruhtan kurtulmaları mümkün değil

Enerjide bağımsız, savunma sanayinde bağımsız, ekonomide tekrar IMF'ye muhtaç olmayan bir Türkiye'yi Türkiye yüzyılında, güçlü Türkiye'yi sizlerle beraber inşa edeceğiz. Terörün her türlüsüyle mücadele eden bir ülkeyiz. Terörün kökünü kazıyıncaya kadar bu mücadelemiz devam edecek. Ve gençlerimizin, çocuklarımızın huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın mücadelesinden hiç bir zaman taviz vermeyeceğiz. Eskiden temel hak ve özgürlükler hep kısıtlanmıştı. Başörtüsü problemleri, kızlarımız üniversitelerden atılıyordu. İmam hatiplerde okuyanların önü kesiliyordu. Katsayı zulümleri ne sıkıntılar yaşadık? 28 Şubat'lar 22 Eylül'ler, 27 Mayıslar. Başbakanlar asıldı bu ülkede. Bakanlar asıldı bu ülkede. 28 Şubat'ta siyasetçiler hapislere tıkıldı. 12 Eylül'lerde. Bakın 22 yıldan bu yana bu vesayetçi ve darbeci anlayış AK Parti'nin de önünü kesmek istedi. Kesebildiler mi? Sizler müsaade etmediniz. Her zaman bizim önümüzü açtınız. O darbeci vesayetçi anlayışı tarihe gömdük. Muhtıralarda da başarılı olamadılar. Krizler çıkarmaya çalıştılar, başarılı olamadılar. Gezi adaylarında da başarılı olamadılar. 17-25’te de başarılı olamadılar. 15 Temmuz karanlık gecesini de onların başlarına sizler sayesinde çevirdik. Ve aydınlık bir güne kavuştuk. Sizin sayenizde oldu bunlar. Bundan sonra bu ülkede bir daha darbeci, vesayetçi anlayış hortlamasın diye Anayasamızda reformlar yaptık sizler sayesinde. Ve bundan sonra darbeci, vesayetçi anlayış, hiçbir zaman bu ülkede hortlayamayacak. Ama zihniyet gitti mi? İşte geçenlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, gençler darbe yaparsa diyor, ben o darbecilere şapka çıkarırım, teslim olurum diyor. Bunlardan siyasetçi olabilir mi değerli hemşehrilerim? Darbecinin yaşlısı, genci mi olur? Sivili askeri mi olur? Bunların, bunların ruhu da işlemiş. Bunlar kurtulamaz. BunlarIN, bu vesayetçi ruhtan kurtulmaları mümkün değil. Bunlar Yassıada zihniyetidir değerli hemşehrilerim. Bunlar Adnan Menderes'i asıp Maliye Bakanına, Dışişleri Bakanına darağacında idam edenlerdir. Ve o günleri demokrasi bayramı diye yıllarca kutlatanlardır. Dolayısıyla değerli hemşehrilerim, herkes her şeyi görüyor. O nedenle bu ülkede bu millet bir daha darbeci, vesayetçi anlayışa ve onların destekçilerine, siyasi uzantılarına hiçbir zaman fırsat vermeyecek. Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz. 31  Mart'ta vereceğimiz kararla hep beraber yine bunların da cevabını vermiş olacağız. 

Hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz

Otuz bir Mart'ta vereceğimiz kararla Hasankadımızda Süleyman Özgün belediye başkanı olacak. Meclis üyelerimiz, belediye meclis üyesi olacak. Ama vereceğimiz kararla da Türkiye yüzyılı inşasına destek vermiş olacağız. Önümüzde geçecek olan dört yıllık bir kalkınma süreci olacak. Emeklinin, memurun, işçinin, refahının arttığı, depremin o salgının, pandeminin etkilerinden kurtulduğumuz ekonomik gelişmenin artarak devam ettiği bir dönem olacak. Bunu hep beraber göreceğiz. Ve inşallah hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Emeklimiz de dahil. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu defalarca ifade ediyor ve inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insanımızın her bir ferdinin yanında olmaya devam edeceğiz inşallah.”

Hasankadı'da TOKİ ve doğalgaz mesajı

Bakmadan Geçme