Yaşar Dönmez MHP'lilere seslendi

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez iftar programındaki konuşmasında MHP'li Cemal Akın ve Rafet Vergili gibi isimlere seslenerek, ' Bartın'ın önceki Belediye Başkanı ve Karabük Belediye Başkanı şimdilerde sık sık beldemize gelmekteler. Ne vaat verdiklerini bilmiyorum. Madem Abdipaşalıları çok seviyordunuz niçin belediyenize 5'er işçi almadınız.' Dedi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez iftar programındaki konuşmasında MHP’li Cemal Akın ve Rafet Vergili gibi isimlere seslenerek, “ Bartın’ın önceki Belediye Başkanı ve Karabük Belediye Başkanı şimdilerde sık sık beldemize gelmekteler. Ne vaat verdiklerini bilmiyorum. Madem Abdipaşalıları çok seviyordunuz niçin belediyenize 5’er işçi almadınız.” Dedi.

AK Partili Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez partisinin yeniden Belediye Başkan Adayı olurken yeni ve güçlü projelerle Abdipaşa halkının desteğini talep etmeye devam ediyor.

Abdipaşa’da düzenlenen ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığı iftar programında konuşan Başkan Dönmez projelerinden söz ederken önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili gibi MHP’li isimlere eleştirilerde bulundu.

Baş ustalık için bir kez daha sizlerden oy istiyorum

Başkan Dönmez konuşmasına ‘Baş Ustalık’ dönemi için destek istediğini ifade ederek başlarken, “Değerli dostlar sizler beni 4 defa AK Parti’den Belediye Başkanı seçtiniz. Ben sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Seçim anketlerinin takdiri sonucunda partimiz bizi bir defa daha aday gösterdi. Birinci dönem acemilik, ikinci dönem çıraklık, üçüncü dönem kalfalık, dördüncü dönem ustalık. Şimdi ise baş ustalık için bir kez daha sizlerden oy istiyorum. Niçin derseniz Abdipaşa’nın şahlanması ve göç alması için. Abdipaşa’ya Organize Sanayi yapıyoruz ve son aşamadayız. Beldemiz 6. dereceden teşvik bölgesi.  İlk etapta 10 fabrika geliyor. Buda beldemiz için büyük bir kazanım.” Dedi.

Yaptıklarımızın hayalini bile kuramayanlara sesleniyorum

Doğalgaz konusuyla konuşmasını sürdüren Dönmez, “Bizim için doğalgaz getiremez diyenlere sesleniyorum. Geçen dönem için TOKİ getiremez deniliyordu.  İlimizde, belde belediyeleri içerisinde ilk TOKİ konutlarını biz getirdik. Bizim yaptıklarımızın hayalini bile kuramayanlara sesleniyorum. Doğalgaz gelecek çünkü bizim arkamızda Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz ve Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç var.” ifadelerinde bulundu.

Bazıları projelerimizi gerçekçi bulmuyordu

Geçmiş dönemdeki tüm vaatlerini gerçekleştirdiğinin de altını çizen Dönmez, Değerli Abdipaşalılar, 2008 yılında nüfus yetersizliğinden dolayı belediyemiz kapanmak üzereydi. Bizler derecik köyünün Abdipaşa’ya katılımını sağlayarak belediyenin kapanmasını önledik. Yetmedi çevre yolu merkez dışından geçiyordu.  adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un destekleri ile projenin değiştirilmesini sağladık ve mevcut haline dönüştürdük. Yoksa ki Abdipaşa güzergâh dışı kalacaktı. Şimdi ise şehirler arası yolculukta en çok kullanılan uğrak noktası haline geldi. Beldemizin en büyük problemlerden biri sel afetleriydi. Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç sayesinde en çok taşkına sebep veren derelerin ıslah çalışmaları belli aşamada yapıldı. Şimdi ise asfalt yapma zamanı. Bunu kim yapar AK Parti yapar. Beldemizin Ulupınar mahallesinde bulunan derelerin ıslahı için müracaatımız yaptık. Mevcut Bakanımızın ve Milletvekilimizin destekleri ile ıslah çalışmaları en kısa zamanda başlayacak. Abdipaşa’ya kazandırdığımız hizmetler otobüs terminali, okullar, camiler, fabrikalar, hibe araçlar, sosyal tesisler. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız ile Abdipaşa’yı daha modern ve yaşanılabilir hale getirdik. Dışarıdan gelenler Abdipaşa’yı merak ediyorlar ve daha da güzel olacak. Bitti mi bitmedi… Broşürlerimizi okuyun ve saklayın. Onlar bir taahhütnamedir. AK Parti’de birimizin vaadi hepimizin vaadidir. Çünkü bizim liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dır. Bazıları projelerimizi gerçekçi bulmuyordu ama biz broşürlerimizde yazan taahhüt ettiğimiz vaatleri hep gerçekleştirdik ve yeni vaatlerimizi gerçekleştirmek için şuan çok daha güçlüyüz. Çünkü arkamızda Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç var. En önemlisi belediyeciliği bilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan var. Bu konuda çok güçlüyüz.” Dedi.

Niçin belediyenize 5’er işçi almadınız

Abdipaşa’dan MHP’li Cemal Akın ve Rafet Vergili gibi isimlere seslenen Dönmez, “Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.20 yıl önceki Abdipaşa’yı çoğunuz biliyorsunuz. Abdipaşa’yı maceraya sürüklemeyelim. Merkezi hükümetle uyumlu çalışarak pastadan bizde payımızı alalım. Abdipaşalılar akıllıdır hizmet almak için yine AK Parti’den yana oyunu kullanacaktır. Ben sizlere güveniyorum. Bartın’ın önceki Belediye Başkanı ve Karabük Belediye başkanı şimdilerde sık sık beldemize gelmekteler. Ne vaat verdiklerini bilmiyorum. Madem Abdipaşalıları çok seviyordunuz niçin belediyenize 5’er işçi almadınız. Abdipaşalılar yalnız seçim zamanında mı aklınıza geliyor. Vaatleriniz hep boş, bunu Abdipaşa gençlerinin takdirine bırakıyorum.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme