Hasankadı'da Şeref Emiroğlu kaç oy aldı

Hasankadı'da MHP bayrağını dalgalandırmaya devam eden Şeref Emiroğlu kaç oy aldı

Bartın’ın Hasankadı beldesi seçim sonuçları en çok merak edilen beldelerden biri konumundaydı.

Mevcut Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu Milliyetçi Hareket Partisi’den yeniden aday gösterilirken en güçlü rakibi ise Hasankadı merkez mahallesinde 2 dönem muhtarlık görevinde de bulunan AK Parti Adayı Süleyman Özgün oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’den yeniden aday gösterilen Şeref Emiroğlu 693 oy alarak seçimi kazanırken AK Parti adayı Süleyman Özgün 597 oyda kaldı.

Bartın'da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun,  Kumluca'da ise İsmail Can'ın seçimi kaybetmesiyle beraber Hasankadı beldesi MHP'nin Bartın'da ayakta kalan tek kalesi konumuna geldi.

Yeni dönemde çok daha büyük işlere imza atacağız

Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu seçimi kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Belde halkımızın güveniyle yeniden Belediye Başkanlığına seçilmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Beldemize bugüne kadar kazandırdığımız hizmetler ortada. Bundan sonrada gece gündüz demeden Hasankadı halkı için çalışmaya devam edeceğiz. Beldemizi daha yaşanabilir bir beldeye dönüştürmek boynumuzun borcudur. Hasankadı halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek bizim borcumuzdur. Bu borcu ödemek, halkımızın güvenine mahzar olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki bilgimiz, tecrübemizle yeni dönemde çok daha büyük işlere imza atacağız. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıştırmadan, ayrılmadan, birlik ve dirlik içinde Hasankadı’mızı yöneteceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme