Dengeler nasıl şekillenecek?
İl Genel Meclisinde toplantı hazırlıkları tamamlandı. Meclis bu ayki oturumunda meclis başkanı, divan, encümen ve ihtisas komisyonlarının seçimlerini de yapacak.
İl Genel Meclisinde toplantı hazırlıkları tamamlandı. Meclis bu ayki oturumunda meclis başkanı, divan, encümen ve ihtisas komisyonlarının seçimlerini de yapacak.
İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarına yarın başlayacak.
Saat 15.00’de toplanacak olan meclisin bu ayki oturumu oldukça yoğun geçecek. Meclis bu ayki oturumunda meclis başkanı, divan, encümen ve ihtisas komisyonlarının seçimlerini de yapacak.
AK Parti’nin mevcutta Turhan Kalaycı’yı aday göstermesi beklenirken, muhalefetin nasıl bir yol izleyeceği mesajla bekleniyor.
Mecliste 6 AK Partili, 5 CHP’li ve 1 adet MHP’li üye bulunuyor.
Toplantının gündemi şöyle:
İl Genel Meclis Başkanı Seçimi.
İl Genel Meclis Divan seçimi.
İI Encümeni seçimi.
İhtisas Komisyonlarının teşkili.
2026 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Program Teklifi (Çakrazşeyhler, Karakaçak ve Esenler köylerine HDPE Boru Alım İşi) ile ilgili komisyon raporu.
2026 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Program Teklifi (Hisar, Yeniköy, Meydan ve Karaman köylerine HDPE Boru Alım İşi) ile ilgili komisyon raporu.
2025 Yılı Yol Envanter Raporu ile ilgili komisyon raporu.
Sosyal Denge Sözleşmesi imzalama Yetkisi ile ilgili dosya.
2026 Yılı Sosyal Tesislerin Ücret Tarifesinin Belirlenmesi ile ilgili dosya.
2026 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Program Teklifi (Elvanlar, Dizlermezeci, Ziyaret, Çayaltı veAlapınar köylerine Koruge Boru Alım İşi) ile ilgili dosya.