Çocuk bayramında hava nasıl?

23 Nisan günü Bartın'da hava nasıl olacak?


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlanacak. Valilik organizasyonundaki kutlamaların yanı sıra Bartın Belediyesi tarafından da Cumhuriyet Meydanında etkinlikler düzenlenecek.

Bartın Valiliği tarafından düzenlenecek kutlama programı 23 Nisan sabahı saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak. 
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan Bayram Programı ise saat 11.00’de başlayacak. 

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan Salı günü 12.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı'nda Çocuk Şenliği Programı düzenlenecek. 
Yoğun katılımın olması beklenen şenlikte birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinlikler çocuklarla buluşacak. 

Çocukların sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçireceği etkinlikler çerçevesinde animasyon gösterileri, bando gösterisi, şişme oyun parkurları, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinliği, kukla gösterisi, animatör eşliğinde yarışmalar ve bubble Show gerçekleştirilecek.

Bayram günü hava nasıl olacak?

Çocuklarının bayram sevincine ortak olacak ailelerin gözü meteoroloji de…

Bartın’da havaların nasıl olacağı merak konusu, işte yanıtı;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlanacağı Bartın’da havanın parçalı bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığının öğle saatlerinden sonra 26 derece dolaylarına kadar ulaşması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme