Başkan Yıldırım'dan dönüşüm mesajı

Bartınspor'da Kenan Dursun'un istifasının ardından başkanlık görevini devralan Murat Yıldırım, 'Kenan Başkanımıza 4 aylık süreçte takımımıza yaptığı devrim niteliğinde icraatları için teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.

Başkan Dursun’un hedeflediği 3 yıllık programı da sürdüreceklerini kaydeden Yıldırım, “Hedeflerimize ulaşmakta kararlıyız. Aldığımız bayrağı daha da üst seviyelere çıkartacağız. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir takımı bu süreçte kendi öz değerlerimizle hep birlikte oluşturacağız” dedi. 

Yönetimde uzun yıllardır basın sözcülüğü görevinin ardından Dursun’un, Bartın Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde başkanlık görevini üstlenen Yıldırım, “Temmuz ayında yaptığımız kongrede, büyük fedakarlık yaparak başkanlık görevini devalan Kenan Başkanımız, yerel seçim sürecine etik değerleri gözeterek görevinden ayrılmayı uygun gördü. 4 aylık süreçte takımımıza çok önemli katkıları oldu. En önemlisi kayyuma gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Bartınspor’umuzun başkanlığını üstendi. Bu süreçte çok büyük emekler verdi, gecesini gündüzüne kattı. Bu konuda kendisine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinden devraldığımız görevi de başarı ile sürdürmek, koyduğu hedefleri gerçekleştirmek için biz de gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi. 

“Güzel günlere hep birlikte yol alacağız”

Takımın mevcut durumu ile ilgili de konuşan Yıldırım, “Bartınspor kentimizin markası ve kentimizi birleştiren en büyük değerimiz. Bu sezon lige kötü başladığımız doğru, yalnız Kenan Dursun başkanımızla göreve gelirken de bahsettiğimiz şekilde bir planlamaya gittik. Bu konuda da öncelik olarak kentimizin değerlerini kazanmayı seçtik. Bartınspor’un alt yapısı için mücadele ettik ve altyapımızı aktif duruma getirdik. Yine diğer kulüplerimizle diyalog halindeyiz. Amacımız Bartınspor’umuzun geleceğini şekillendirmek ve bu doğrultuda önemli işlere imza attık. Bunun meyvelerini de önümüzdeki yıllarda göremeye başlayacağız. Yine kentimizin bir diğer sporcu merkezi konumunda olan Bartın Üniversitemizde de eğitim gören başarılı sporcuları takıma kazandırma amacıyla çıktığımız yolda önemli adımlar attım. Bu sezon da belki şampiyon olamayacağız ama tüm camiamız şunu bilsin, bu zamana kadar yaptığımız dönüşümle birlikte her sezon lige geçtiğimiz yıldan daha güçlü bir Bartınspor’la başlayacağız. Çünkü biz bunun altyapısını hazırlıyoruz. İnşallah daha güzel günlere hep birlikte yol alacağız” diye konuştu.

“Birlik ve beraberlik içinde başaracağız”

Kentin 3’üncü lig arzusunun da farkında olduklarını dile getiren Yıldırım, “Bu bizim de öncelikli arzumuz. Zaten göreve geliş amacımız da bu. Ama bazen şanssızlık bazen de kaderin cilvesi ile hedeflerimize ulaşamadık. Ama bu hedefe ulaşacağız. Ortada da bir gerçekler var. Bartınspor genel olarak Bartınspor sevdalılarının destekleriyle ligde olan bir takım. Rakiplerimize baktığımız zaman hepsi belediyespor statüsünde. Bizim transfer vb. harcamalarımızın kat ve kat üzerinde harcama yapan rakiplerimizle mücadele ediyoruz. Bu sezona kadar da genelde son haftalara kadar şampiyonluğu son maça kadar kovaladık. Dediğimiz gibi çoğunda şansızlık eseri 3’üncü lig hayalimizi gerçekleştiremedik. Beklentileri de biliyoruz. Bu konuda da geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bartınspor’umuzun başarılı olması için, gelecek sezonlara da emin adımlarla ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımızdan beklentimiz, desteklerini esirgemesinler. Özellikle iç sahada yaptığımız maçlarda tribündeki yerlerini alsınlar. Çünkü başaracaksak birlik ve beraberlik içinde başaracağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme