Bartınlı gençler bu fırsat kaçmaz

2024 yılı Gençlik Kampları başvuruları başladı

2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi başvuruları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kamp ateşi yakmaya hazır mısınız gençler? Yeşile, maviye, spora ve eğlenceye doyacağınız Gençlik Kamplarımıza başvurular başladı," açıklamasında bulundu.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002 yılından bu yana binlerce gence kapılarını açan,  yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Döneminde faaliyetlerine devam eden Gençlik Kampları, 35 farklı ilde bulunan 13 deniz ve 37 doğa olmak üzere 50 farklı kamp alanında hizmet veriyor.

Gençlik kampları, kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda gerçekleşiyor.

Kamplar, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanlarının etkin değerlendirilmesinde rekreasyon alanları inşa etmek üzere eğlence, macera, adrenalin dolu etkinlikler ve aktivitelerle donatılıyor.

Gençlik Kampları, zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinlik alanlarının genişlemesine destek olmak, toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yönelik istasyon eğitimleriyle de zenginleştiriliyor.

Gençlik Kamplarına son başvuru tarihi 7 Haziran 2024 olarak açıklanırken 12-15 yaş grubundaki gençler ve 16-25 yaş grubunda yer alan genç bireyler başvuruda bulunabiliyor.

Gençlik Kampı Başvuruları Nasıl Yapılır?

GSB Gençlik Kampı başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Başvurular için e-Devlet hesabınızdan giriş yaparak ilgili başvuru formunu doldurmanız yeterli oluyor.
 

Bakmadan Geçme