Bartın TSO, ziyaret programlarını sürdürüyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk ve Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile birlikte Bartın Gelişim Elektrik firmasını ziyaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk ve Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile birlikte elektrik ve elektronik malzemeleri sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla Bartın Gelişim Elektrik firmasını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, uzun yıllardır Batı Karadeniz Bölgesinde 6 çalışanı ile elektrik ve elektronik malzemelerinin toptan satışını gerçekleştiren firma yetkilisi İsmet Ayaş ile bir araya gelindi.

Ziyaret kapsamında, sektördeki güncel gelişmeler ile iş dünyasının ortak sorunları hakkında istişare edilerek, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme