Bartın dünyaya açılıyor

Yaklaşık 3 yıldır kutlanmaya devam eden Türk Mutfağı Haftası kapsamında Bartın'ın coğrafi işaret alan ürünleri ile Bartın'a özgü yemeklerin tanıtıldığı etkinlikte konuşan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Türk Hava Yolları ekranlarında Bartın'ın tanıtım görsellerinin yayınlanacağını söyledi. 

Bartın dünyaya açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde 2022 yılından bu yana 21-27 Mayıs tarihleri arasında yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Türk Mutfağı Haftası Bartın’da renkli görüntüler oluşturdu. 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan etkinlikte yaptığı konuşmada Bartın’ın tanıtılmasının önemine vurgu yaparak, “Haziran ayının 10’undan itibaren Bartın'ımızın hem yemeklerini, hem tarihini, kültürünü, turizmini anlatan görsellerden oluşan videolar Türk Hava Yolları uçaklarında 1 yıl boyunca dünyaya tanıtılacak.  İnşallah çok daha fazla turist çekme imkânına kavuşacağız. Ama bizlerin de yapmaları gereken şeyler var. Tabi ki turistleri ağırlayacağız ama bunun içinde alt yapıları oluşturmamız gerekiyor.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme