Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Akdeniz'in Ankara temaslarındaki birinci gündem maddesi ise esnafları mağdur eden kredi faizlerindeki artış konusu oldu.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilk olarak Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında düzenlenen kendisinin de üyesi olduğu Mesleki Eğitimi Geliştirme Kurulu İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. 

Toplantıda başta kredi faizlerinin artışı olmak üzere esnafların karşılaştıkları sorunlar bir kez daha gündeme getirilerek esnafın sorunlarının çözümü için çağrıda bulunuldu.

Akdeniz, esnafın faiz sorununu gündeme taşıdı

Bartın ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Tokat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya, Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Atakan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk,  Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci, Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Merkez Başkanı Abdulkadir Akgül’ü ziyaret etti. 

“Faiz artışı esnafı zor duruma soktu”

Ziyarette konuşan Başkan Akdeniz, esnaf kredilerindeki faiz oranı artışının esnafı zor duruma sokarak çok büyük bir yükü sırtlanmasına sebep olduğunu bu nedenle uygulamadan bir an önce geri dönülmesi için yapılabilecek çalışmalarla ilgili önerilerini dile getirdi. 

Ziyaret sonunda ise Akdeniz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Merkez Başkanı Abdulkadir Akgül’e Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak özel yapım Osmanlı Kaftan tablosu hediye etti.

Milletvekili Aldatmaz ile TBMM’de bir araya geldi

Başkan Yılmaz Akdeniz, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz‘ı TBMM’de ziyaret etti.

Akdeniz ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede ise Milletvekili Aldatmaz’a her zaman esnafın yanında olduğu için teşekkür etti. 

Akdeniz’in ana gündemi kredilerdeki faiz artışı oldu

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz ziyaretleri kapsamında Türkiye Ağaç İşler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu’nu da makamında ziyaret etti. Ziyarette güncel konular hakkında karşılıklı sohbet gerçekleştirilirken esnafın başta kredi faizlerindeki artış ve diğer sorunları dile getirildi. 

Akdeniz’den AK Parti Genel Merkezi’ne ziyaret

Akdeniz bir diğer ziyaretini ise Sivas önceki dönem Milletvekili, AK Parti Yerel Yöneticiler Genel Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci’ye yaptı. Akdeniz’in ziyaretine Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilcileri Odası Başkanı Ali Kılıç, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman eşlik ederken ziyaret AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’i de ziyaret eden Akdeniz’e bu ziyaretinde ise Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil eşlik etti. 

Ziyarette esnaf kredilerindeki faiz oranı artışı değerlendirilirken esnafın yaşadığı mağduriyet aktarıldı.

Akdeniz’den Aldatmaz’a özel teşekkür

Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, ziyaretlerinde kendisine eşlik eden ve kendisini TBMM’de misafir eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz başta olmak üzere ziyaretlerinde kendisine eşlik eden tüm birlik ve oda başkanlarına teşekkür ederek esnafın sorun ve taleplerini her zaman güçlü bir şekilde dile getireceklerini ifade etti.
 

Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması
Başkan Akdeniz'den Ankara çıkarması

Bakmadan Geçme