Bakan Tunç'la İstanbul'da buluştular

Madeni Eşya Sanatkarları taleplerini Bakan Tunç'a iletti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Oda Üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2024 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı için gittikleri İstanbul’da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. 

Konuk evinde gerçekleşen buluşmada Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve esnaf odası üyeleriyle yakından ilgilendi.

Bakan Tunç, madeni eşya sanatkarlarının sorun, talep ve önerilerini de dinleyerek esnaf odasının çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Fikirler ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk

Sosyal medya hesaplarından düzenlenen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Bakanı Tunç Bartın’a katkı sunacak fikir ve projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunduklarını ifade ederek, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile İstanbul'da bir araya geldik. Güzel Bartın’ımıza katkı sunacak fikirler ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Katılan herkese teşekkür ediyor, ekonomimizin bel kemiği esnaflarımıza ve sanatkarlarımıza bol kazançlar diliyorum.” dedi.

“Esnafımızı dinleyerek yanında olmasıyla gönülleri bir kere daha fethetti”

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ise ziyaretle ilgili değerlendirmesinde Bakan Tunç’a teşekkür ederken, “Madeni Eşya Sanatkarları Odası Üyelerimizle Automechanika İstanbul 2024 Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı öncesi konakladığımız konuk evine gelerek bizleri onurlandıran Bartın’ımızın gururu Adalet Bakanımız Av. Sayın Yılmaz Tunç’a çok teşekkür ederiz. Ziyaret sürecinde hoş sohbeti, ilgi, alaka ve esnafımızı dinleyerek yanında olmasıyla biz hemşehrilerinin gönlünü bir kere daha fetheden Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunarız.” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme