Bakan Tunç Bartınlı muhtarları ağırladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkan ve Dernek Üyesi muhtarları Ankara'da ağırladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Katip Cumur ve Dernek Üyesi muhtarları Ankara’da ağırladı.

Kozcağız Bölge Muhtarları Derneği Başkanı Ferdi Akyer ve dernek üyesi muhtarların da yer aldığı ziyaretlerde Bartın’da sürdürülen projeler ve muhtarların talepleri ele alındı.

Bakan Tunç’un Bartınlı muhtarlarla bir araya geldiği programda AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’da yer aldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, “Bartın Merkez İlçe mahalle muhtarlarımız ve Kozcağız Beldesi köy muhtarlarımız ile toplantıda bir araya geldik. Güzel memleketimiz Bartın'da yürüttüğümüz projeler ve hemşehrilerimizin talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak, hemşehrilerimizin refahını daha da artırmak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz.” Dedi.

Bartın ve Kozcağız bölgesinde görev yapan muhtarlar Ankara programları kapsamında TBMM’de AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a da ziyarette bulundular.
Bakan Tunç Bartınlı muhtarları ağırladı

Bakmadan Geçme