Asma Köprü'de temizlik çalışması başlatıldı

Bartın Belediyesi tarafından Gölbucağı Mahallesi Asma Köprü mevkiinde ırmak kenarlarında oluşan kötü görüntüyü ortadan kaldırmak üzere çalışma başlatıldı.

Orduyeri Köprüsü ırmak kenarında temizlik ve budama çalışmaları yapan Bartın Belediyesi ekipleri Gölbucağı Mahallesi Asma Köprü mevkiinde ırmak kenarlarında oluşan kötü görüntüyü ortadan kaldırmak üzere çalışma başlattı. 

Bölgede uzayan ve görüşü engelleyen ağaç ve bitkiler budanırken biriken çöplerde iş makinası yardımı ile toplanıyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Yapmış olduğumuz geniş çaplı temizlik çalışmaları ile kötü görünüme bürünen alanlarımızı güzelleştiriyoruz. Daha önce Orduyeri Mahallesi, Karaköy Mahallesi, Aladağ Mahallesi ve Kemerköprü Mahallesi’nde benze çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bu çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından da beğeni kazanmıştı. Şimdi ise kötü bir görünüme sahip Gölbucağı Mahallesi Asma Köprü mevkiinde çalışma başlattık. Ekiplerimiz bölgede uzayan ve görüşü engelleyen ağaç ve bitkileri budarken biriken çöpleri de iş makinası yardımı ile topluyor. En kısa zamanda çalışmalarımız tamamlayarak bu bölgemizi de çok daha güzel bir görünüme kavuşturacağız” dedi.
 

Bakmadan Geçme