Yapılacak işbirlikleri masaya yatırıldı

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı beraberindeki heyet ile birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı beraberindeki heyet ile birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Heyeti, Bartın TSO Başkanı Halil Balık ve Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu karşıladı.
Ziyarette, 2–5 Temmuz 2026 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan 'Bartın Tanıtım Günleri' etkinliği ele alındı.

Bartın'ın kültürel, ekonomik ve sosyal değerlerinin geniş kitlelere tanıtılmasını amaçlayan organizasyon kapsamında yapılacak iş birlikleri görüşüldü.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Bartın'ın tanıtımı için özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür faaliyetler, ilimizin değerlerini ulusal ölçekte görünür kılmak açısından büyük önem taşıyor. Bartın TSO olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Avcı ise Bartın Tanıtım Günleri'nin ilin kültürel mirasını ve ekonomik potansiyelini İstanbul'da geniş bir kitleye tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.
Ziyaret, Bartın'ın tanıtımı ve iş birliği olanaklarının geliştirilmesi yönünde karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme