Aldatmaz köy köy geziyor

AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz göreve seçildiği günden itibaren başlayan saha ziyaretlerine aralık vermeden devam ediyor. Bartın kent merkezinin yanı sıra ilçe ilçe, belde belde ve köy köy gezen Milletvekili Aldatmaz katıldığı etkinlik ve programlarda vatandaşların taleplerine de kulak veriyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz beraberinde AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Kozcağız Bakioğlu köyünde düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.

Bartın Belediye Başkan Vekili Av. Hüseyin Manav, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gürsoy ve İl Başkan Yardımcısı Şaban Doğan’ın da katılım sağladıkları program birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıktığı renkli anlara sahne oldu.

Aldatmaz’ın ziyaretleri sürüyor

AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz göreve seçildiği günden itibaren başlayan saha ziyaretlerine aralık vermeden devam ediyor. 

Bartın kent merkezinin yanı sıra ilçe ilçe, belde belde ve köy köy gezen Milletvekili Aldatmaz katıldığı etkinlik ve programlarda vatandaşların taleplerini de birebir dinleyerek not ediyor.

Milletvekili Aldatmaz’ın her fırsatta sahada olması takdirle karşılanıyor.
 

Bakmadan Geçme