Zonguldak'ta narkotik operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda 9 kişi yakalandı. Bin 189 gram uyuşturucu madde, bin 800 mililitre sentetik sıvı ve 215 adet uyarıcı hapın ele geçirildiği operasyonda yakalanan şahıslardan 3'ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda 9 kişi yakalandı. Bin 189 gram uyuşturucu madde, bin 800 mililitre sentetik sıvı ve 215 adet uyarıcı hapın ele geçirildiği operasyonda yakalanan şahıslardan 3’ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 4-6 Haziran 2024 tarihleri arasında il genelini kapsayan bir narkotik operasyonu gerçekleştirdi. 9 şüphelinin yakalandığı operasyonda, ölümcül etkiye sahip bin 189 gram uyuşturucu madde, bin 800 mililitre sentetik sıvı ve 215 adet uyarıcı hap ele geçirildi.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan 3 şüpheli, hakkında adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan ise 6 kişi gözaltına alındı. Adli işlemlerinin ardından bir şüpheli Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına, 5 şüpheli ise Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Mahkeme tarafından A.Y., B.P. ve C.Ç. isimli 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, K.G., O.T. ve E.İ. isimli 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ta narkotik operasyonu: 9 şüpheli yakalandı
Zonguldak'ta narkotik operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Bakmadan Geçme