'Yürüyen merdiven projesini hayata geçireceğiz' 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeni dönem projeleri arasında yer alan Yürüyen Merdiven Projesiyle ilgili detaylı bilgi verdi. 

Bu projenin şehrin yaya ulaşımını modernize etmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla ortaya konulduğunu belirten Başkan Adayı Fırıncıoğlu, projenin yalı istikametinden eski öğretmenevi rampası yanında bulunan Kırtepe Mahallesi’ne bağlanan merdivenlere uygulanacağını ifade etti. 

Başkan Adayı Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi olarak, şehrimizin yaya ulaşımını modernize etmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla Yürüyen Merdiven Projesini hayata geçireceğiz. Yalı istikametinden eski öğretmenevi rampası yanında bulunan Kırtepe Mahallesine bağlanan merdiveni yürüyen merdivene dönüştürerek, bölgenin ulaşımını daha erişilebilir hale getireceğiz. Bu projemiz, hem vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştıracak, hem de şehrimizin estetik görünümünü güzelleştirecek” dedi.


 

Bakmadan Geçme