Yıldırım, görevi devretmeye hazırlanıyor

Bartın'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Bartınspor'da olağan üstü kongre yarın yapılacak. 

Bartın’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Bartınspor’da olağanüstü kongre yarın yapılacak. 

Geçtiğimiz sezon yapılan çalışmaların sonucu Türkiye’de borcu olamayan ender kulüpler arasında yer alan Bartınspor’da şu ana kadar eski başkanlardan Mehmet Bulut başkanlık için açıklama yaptı. 

Kongre ile ilgili hazırlıklar tamamlanırken, Kulüp Başkanı Murat Yıldırım kongreye yoğun katılım beklediklerini söyledi. Yönetimi devralacak Bartınspor sevdalılarına destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Yıldırım, “Bartınsporumuzda yaklaşık 15 yıldır yönetimde ve son 6 ayda da başkanlık koltuğunda göre yapmak nasip oldu. Böyle köklü bir kulüpte başkanlık yapmak onur ve gururdur” diye konuştu. 

Takıma kadar verilen destekler için de teşekkür eden Yıldırım, “İnşallah yeni yönetimle başarıya ulaşırız. Biz Bartınspor’u borçsuz devredeceğiz. Kongre tarihi de yeni sezona hazırlık için oldukça erken bir tarih. Şimdiye kadar bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç Milletvekilimiz Sayan Yusuf ZİYA Aldatmaz a ve Bartın kamuoyuna teşekkür ediyorum. Biz bu yıl Bartınlı gençlerimizi de takıma kazandırdık. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunun meyvelerini kulübümüz alacaktır.” Şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme