Yeni Meclis'ten şantiye ziyareti

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Ayhan Kuş Özel İdarenin Akçamescit şantiyesini ziyaret etti. 

Genel Sekreter Karakaya yaptığı açıklamada “Değerli çalışma arkadaşlarım geçmiş Bayramınızı tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bugün hem Bayramınızı tebrik edelim dedik, hem de İl Genel Meclisimizin yeni başkanı ile bir araya gelelim dedik. Bu vesileyle Sayın Başkana ve yeni Meclisimize canı gönülden başarılar diliyorum, yeni Meclisimizin ve Başkanının Bartın'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı da şunları söyledi, “Yeni dönemde hizmet bayrağını biz devraldık. Yenilenen meclisimizle birlikte sizlerle el ele verip bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız. Bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, yeni Meclisimizin Bartın'ımıza, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.”Yeni Meclis'ten şantiye ziyaretiYeni Meclis'ten şantiye ziyareti

Bakmadan Geçme