Yeni hastanede sona yaklaşıldı

Bartın'da yeni inşa edilen 400 yataklı devlet hastanesinde son yaklaşıldı

Bartın ve bölge insanına uzun yıllar hizmet verecek olan yeni Devlet Hastanesi inşaatındaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz beraberinde AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan’la çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Aldatmaz, Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özkan Pulat’tan bilgiler aldı.

Yüklenici firma yetkilileri ile de görüşen Milletvekili Aldatmaz  Bartın Merkez Şiremirçavuş Mahallesinde 127 dönümlük arsa üzerinde, 10 bin 253 metrekare oturum alanına, 94 bin 252 metrekare kapalı alana sahip olacak 400 yataklı hastanenin 400 ihtiyaç dahilinde 575 yatak kapasitesine yükseltilebilecek dev bir sağlık kompleksi olduğunu ifade etti.

Milletvekili Aldatmaz, “Yeni Devlet Hastanemiz 730 araç kapasiteli otoparkı, 132 polikliniği, 24 adet diyaliz ünitesi, 24 adet ameliyathanesi, 66 adet yoğun bakım yatağı, 58 adet acil servis yatağına sahip olacak hastanemiz, Eğitim Araştırma Hastaneleri imkanlarına sahip olacak. Bartın’ımıza ve bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Yeni hastanede sona yaklaşıldıYeni hastanede sona yaklaşıldıYeni hastanede sona yaklaşıldıYeni hastanede sona yaklaşıldı

Yorumlar 1
Erdal 06 Ocak 2024 00:09

Bu hastanenin ancu bolumu varmi bartini en buyuk sikintisi anju yapilmamasi insanlar yolda oluyorlar diger sehirlere giderken

Bakmadan Geçme