Yavuzaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Bartınlı Gazeteci Yavuzaslan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Bartınlı Gazeteci Güngör Yavuzaslan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü

Orta Doğu başta olmak üzere Türkiye ve dünya gündemine dair yorumlarıyla ulusal medyada sıkça yer alan Güngör Yavuzaslan Ankara'da düzenlenen Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun 8. Anadolu Medya Ödülleri törenine katılım sağladı.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen ve sohbet etme imkanı bulan Yavuzaslan hatıra karesinde de yer aldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’la da bir araya gelen Yavuzaslan Bartın’ın ulusal medyadaki sesi ve temsilcisi olmayı sürdürüyor.

Güngör Yavuzaslan kimdir?

1974 yılında Bartın'da doğan Yavuzaslan, meslek hayatına atıldığı günden bu yana hem yerel hem de ulusal düzeyde önemli başarılara imza attı.

Anadolu basınının güçlü ve etkili isimlerinden biri olarak bilinen Güngör Yavuzaslan'ın kariyeri Orta Doğu üzerinde yaptığı araştırmalarla yön aldı.

Bartın Gazeteciler Derneği'nin kurucuları arasında yer alan ve derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde de bulunan Yavuzaslan Türk Dünyası ve Orta Doğu’daki politik-askeri gelişmeleri yakinen takip etmektedir.

Toplumsal araştırmalarda bulunan, gündeme ve sıcak gelişmelere dair topluma farklı pencerelerden bakış açısı sunan analiz ve yorumlarıyla dikkat çeken Yavuzaslan aynı zamanda "Yükümüz Aşk" kitabının yazarıdır.

Birçok ulusal kanalda yorumcu olarak yayınlara katılan Yavuzaslan Bartın’a olan bağını sürdürmekte ve her fırsatta Bartın’daki önemli etkinliklere katılım sağlamaktadır.

Bakmadan Geçme