'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'

Kumluca Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belediye Başkan adayı İsmail Can yaptığı açıklamada sel afeti nedeniyle önceki dönem hayata geçirilemeyen Yaşam Park Projesi için malzemelerin hazır durumda olduğunu söyledi.  

Kumluca Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belediye Başkan adayı İsmail Can sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Başkan Can, geçtiğimiz dönem projeleri arasında yer alan Yaşam Park projesini sel afeti nedeniyle hayata geçiremediğini söylerken, projenin tüm malzemelerinin hazır olduğunu ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde halkın kendisine vereceği destekler doğrultusunda projelerine devam edeceğini söyledi. 

Başkan Can açılamasında; “Geçtiğimiz dönem projelerimiz arasında yer alan ancak sel afeti nedeniyle uygulayamadığımız Eski Afet Konutları arkasındaki alanda gerçekleştireceğimiz Yaşam Park projemiz için kilitli parke taşı, kamelya, piknik masası, aydınlatma lambaları hazır durumda. Ayrıca yenilenen halı sahadan sökülen malzemeler ile bu alana mini halı saha yapacağız. Projelerimizin devamı için 31 Mart 2024 seçimlerinde hemşerilerimizin yine desteklerini bekliyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme