Yalçınkaya, gazetecilerle buluştu

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, basın emekçilerinin bu özel gününü kutladı.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, basın emekçilerinin bu özel gününü kutladı.

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen programda basın mensuplarıyla samimi bir ortamda buluşan Başkan Yalçınkaya, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında önemli bir görev üstlenen gazetecilere teşekkür etti.

Programda konuşan Başkan Yalçınkaya, “Demokratik toplumların temel taşlarından biri olan basın, halkın gözü, kulağı ve sesi olma görevini büyük bir özveriyle sürdürmektedir. Zor koşullarda, gece gündüz demeden emek harcayan tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bartın basını, kentimizin gelişimi, sorunlarının gündeme taşınması ve halkımızın doğru bilgilendirilmesi adına çok değerli bir misyona sahiptir. Bu vesileyle tüm basın emekçilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum,” dedi.

Bakmadan Geçme