Uluslu vatandaşları heyecanlandıracak açıklama

Bülent Bostancı ile Seçim Özel Programına konuk olan Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun yerel seçim sürecini değerlendirdiği açıklamasında Uluslu vatandaşların heyecanla beklediği doğalgaz için net tarih verdi. 

Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun Bartın Televizyonu Facebook Sayfasında yayınlanan Bülent Bostancı ile gündem Özel programına konuk oldu. Bostancı’nın sorularını yanıtlayan Başkan Uzun, Ulus İlçesi’nde doğalgaz için net tarih verdi. 

Ulus’ta seçim sürecini de değerlendiren Başkan Uzun, birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında; “Ulus’ta seçim atmosferi çok güzel. Son 10 güne girdik Ulus’ta seçim havası başladı. Biz bu 10 günü en güzel şekilde değerlendirip Ulus’ta ki seçmenlerimize hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatacağız. Ben çarşı gezilerimde mutlaka rakip adayların bürolarına da uğruyorum. Ulus’ta benim için birlik, beraberlik önemsediğim bir kavram. Biz birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Çünkü Ulus ilçesi büyümeye, gelişmeye ve ileriye hızlı adımlarla gitmek zorunda. Ben 10 yıldır hizmet ediyorum, 10 yıldır yaptıklarıma bakıyorum ama daha çok yapacak iş var. Ne kadar çok çalıştım desem de daha çok çalışılacak işler var. Ulus’un kaybedilecek 1 günü bile yok. Adaylığımızın kesinleşince hemen sahaya indik. Biz Belediye Başkanı olarak zaten halkla iç içeyiz. 31 Mart akşamında sandıklar açıldığında Ulus halkına güveniyorum, inanıyorum.” İfadelerine yer verdi. 

"2025’te Ulus’un merkezinde doğalgaz işi biter"

Başkan Uzun, Bostancı’nın Ulus’ta doğalgaz ateşinin ne zaman yanacağına ilişkin sorusunu ise şöyle yanıtladı;  “Ulus’ta doğalgaz hepimizi heyecanlandırıyor. Biz Sayın bakanımıza gittik. Birinci önceliğimizin doğalgaz olduğunu söyledik. Biz 3 Haziran’dan itibaren doğalgazı gündeme getirdik. Bizi sağ olsun Ak Mercan firması ile görüştürdü. AK Mercan firmasının Genel Müdürüne gittik. Bizi çok iyi karşıladı. Ulus ile ilgili bilgilerimizi verdik. Doğalgaz Depolama İstasyonunun yer tahsisi yapıldı. Önümüzdeki aylarda da lisansımızı almıştık. Belediye Meclisimizden Doğalgaz Depolama İstasyonu için kararı çıkarttık. Ben Genel Müdür ile görüştüğümde ‘biz bu sene bu gazı yakabilir miyiz?’ diye sordum. ‘Yakabilirsiniz’ dedi. Yüzde 30-50 civarını yakabiliriz yüzde 100’ünü kapsayamayabiliriz dedi. ‘2024’te mutlaka ateşi yakarız’ dedi. 2025’te Ulus’un merkezinde doğalgaz işi biter.”

Bakmadan Geçme