Ulus'un elektrik sorununu çözecek karar

Bartın'ın Ulus ilçesinde elektrik sorununu ortandan kaldıracak olan 154 kV Transformatör Merkezi Projesine ilişkin kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Bartın’ın Ulus ilçesinde dönem dönem yaşanan elektrik sorununu tümüyle ortandan kaldıracak olan 154 kV Ulus Transformatör Merkezi Projesine ilişkin acele kamulaştırma kararı alındı. Karar Resmi Gazete’de de yayımlandı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, “Ulus İlçemizin elektrik enerjisi sorununu ortadan kaldıracak olan 154 kV Ulus Transformatör Merkezi Projesine ilişkin acele kamulaştırma kararı 31 Mayıs 2024 tarihli Resmî Gazetede yayımlanmıştır. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un yakından takip ettiği ve destekleriyle acele kamulaştırma kararı alınan yatırımın ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Uzun açıklamasının devamında ise kararın alınmasında emeği geçen isimlere teşekkür ederek, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bölgemizin gururu, hizmet insanı, Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ve ilimizin hizmetlerinin her zaman takipçisi olan Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a Ulus halkı adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme