Ulus'ta Şenlik Var

Ulus'ta Şenlik Var: Miniklerden Renkli Gösteriler

Ulus’ta bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. 

Vilayetler Hizmet Birliği Ulus Anaokulu tarafından organize edilen etkinlik, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında yoğun katılımla gerçekleştirildi.


Şenliğe Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, eşi Remziye Uzun, Ebru Kadiroğlu, ilçe protokolü, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Minik öğrencilerin sahnelediği gösteriler izleyenlerden tam not alırken, aileler çocuklarının ilk sahne heyecanını gururla izledi.

Ulus'ta Şenlik Var
Ulus Belediyesi etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Katkı sunan okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza başarı dolu bir eğitim yılı diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Coşkulu geçen şenlik, çocukların gelişimi açısından okul öncesi eğitimin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ulus'ta Şenlik Var

Özel Haber

Bakmadan Geçme