Tüm dişlerini 40 dakikada söktüler

Bartın'da yaşayan Tayfun Güney'in yaz tatili için İnkumu'na gelen ve kendisini doktor olarak tanıdan sahte dişçiye aldandı. Ankara'da tüm dişleri kırk dakika içinde sökülen Güney'e takılan implantlar ise birer birer döküldü. Dolandırıldığını anlayan Güney mahkemeye başvurdu.

Bartın’da belediyede işçi olarak çalışan Tayfun Güney yaz mevsiminde İnkumu’nda görevli olduğu sırada Ankara’dan tatile gelen ve kendini diş doktoru olarak tanıtan kadının tuzağına düştü.

Diş tedavisini daha uyguna ve daha kısa zamanda yapacağını söyleyen sahte diş doktoru Güney’i Ankara’ya davet etti.

Ankara’da eski bir binadaki muayenene de tüm dişleri sökülen Güney’e aynı gün implat dişler takıldı.

Sadece 40 dakikada gerçekleşen tüm bu işlemlerin ardından Bartın’a dönen Güney’in implant dişleri bir süre sonra dökülmeye başladı.

Bartın’da özel bir diş doktoruna giden Güney yaşadıklarını anlatıp muayene oldu.
Güney’i muayene eden doktor gördükleri karşısında şok geçirdi.

Dişleri çeken ve implantları takan kişinin asla doktor olamayacağını anlayan diş doktoru durumu Güney’e izah etti.

Güney başka bir diş doktoruna daha gittiğinde aynı cevapla karşılaştı ve dolandırıldığını anladı.

Telefonlarına cevap alamayan Güney sahte diş doktorundan şikayetçi oldu.

Güney’in dişlerini çeken kişinin ismi gibi sosyal medya hesaplarının da sahte olduğu anlaşıldı.

Hangi merdiven altında yaptırdın sen bunları

Yaşadıklarını anlatan Güney, “Kendini diş doktoruyum diye tanıttı bana. Bende o arada muayene oluyordum. 90 bin liraya yapacağına ben sana 80 bin liraya yapayım dedi ve beni bir şekilde kandırdı. 29 Ekim’de Ankara’da buluştuk, 40 dakika içerisinde bütün dişlerimi söküp 12 implantı çaktılar. Ve bunlar 4 kişi. Beni bir şekilde kandırdılar. Daha sonrasında inplantlar düşmeye başladı. Ben Bartın’da doktora muayene oldum. Hangi merdiven altında yaptırdın sen bunları dedikten sonra ben bunların sahte doktor olduğunu araştırmaya başladım ve öğrendim. Daha sonra dolandırıldığımı anladım, bütün implantları para karşılığı söktürdüm. Şu anda avukata verdim ve davacıyım.” Dedi.

Bana vitamin yazmış ilaç diye

Sahte diş doktorunun Ankara’da Aydınlıkevler semtinde muayenenesin olduğunu ve tabelası olmadığı için ilk başta şüphelendiğini de söyleyen Güney, “ Eski bir evdi ama dükkanı her şeyi vardı. Sadece tabelası olmadığı için şüphelendim. Bana ınstagramdan geçmişe dönük yaptıklarını göstererek beni rahatlattı ve ben devam ettim. Bartın’a döndüğümde implantlar dökülmeye başlayınca özel bir diş doktoruna gittim. Röntgene baktıktan sonra bana, “Bunu hiç bir doktor yapamaz, bunun doktor olduğunu zannetmiyorum, kesinlikle bu merdiven altıdır” dedi. Beni yönlendirdi. Bende direk karalamayayım diye başka bir doktora daha gittim. O da aynısını söyleyince Ankara Doktorlar Birliğini aradım böyle bir doktor var mı diye. Instagram hesabı da yalan çıktı. Her şeyi yalan çıktı. Bana vitamin yazmış ilaç diye. Onu da doktor gördü, “Bir doktor bu vitamini yazmaz. Nasıl bir doktor bu, kesinlikle doktor değil bu.” dedi bana. Bundan sonrası böyle devam etti.” Şeklinde konuştu.

Hiçbir doktor beni kabul etmiyor

Kendisini kandıran ve dolandıran sahte dişçiden davacı olduğunun da altını çizen Güney, “Sonuna kadar davacıyım, zaten mağdurum, yumuşak yemekler yemeğe çalışıyorum. Kesinlikle sert bir şey yiyemiyorum. İlk mahkemeye çıkana kadar böyle kalmak zorundayım. Hiçbir doktor zaten beni kabul etmiyor mahkemelik olduğum için.” Dedi.

Bakmadan Geçme