TSO heyetinden Başkan Yalçınkaya'ya ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet Bartın Belediye Başkanlığına seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Yücel Oğullar, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter ile Bartın Belediye Başkanı seçilen M. Rıza Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyareti gerçekleştiren heyet, Bartın Belediye Başkanı seçilen M. Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

"Projeler üzerinde gayretle çalışmaya devam edeceğiz"

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Halil Balık "Bartın TSO olarak, Bartın'ın kalkınması ve daha yaşanabilir bir kent olması için, ekonomik, sosyal ve kültürel hayatımıza katkı sağlayacak projeler üzerinde gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde yapacağımız tüm çalışmalar, şehrimizin gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu’na, beraberindeki Yönetim Kurulu ile Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Bartın’a katkı sağlayacak çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtti.

Ziyaret, sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. TSO heyetinden Başkan Yalçınkaya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme