TSO'da Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı ve Sertaç Şimşek ile Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, üye ilişkilerinin önemi hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık “Her geçen gün üyelerimizle olan ilişkileri ve hizmetimizi daha ileriye taşınması için çalışmalarımız mütemadiyen devam etmektedir. Geleceğimizin adımlarını üyelerimiz ve paydaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler nezdinde, geri bildirimleri dikkate alarak şekillendiriyoruz. Bilhassa, 2024 yılında başlattığımız üye beklenti ve talep çalışmasını, personelimizin üyeleri arayarak kayıt altına aldıkları ortak talepleri titizlikle inceleyerek en kısa sürede hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Üyelerin sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi. 
 

Bakmadan Geçme