Toplu sünnet töreni yapıldı

Amasra Kaymakamlığı öncülüğünde Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Türk Kızılay Bartın Şubesi tarafından muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Toplu Sünnet Programı düzenlendi. 

Belli bir program dâhilinde devlet imkânları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla 30 çocuk sünnet ettirildi. 

Sünnet merasiminde çocuklar ve aileleri için yemek ikramı düzenlenirken, palyaço gösterileri ve çeşitli etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi. 

Etkinliklerin sonunda da müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşandı. Türk Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, merasime katılan aileleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek merasimde emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Allah damatlıklarını da göstersin”

Gerçekleştirilen programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal; “Bu güzel ve hayırlı hizmeti hayırsever vatandaşlarımız ve kurumlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdik. Toplu sünnet şölenimize yardım ve katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Amasra Kaymakamlığı öncülüğünde Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Türk Kızılay Bartın Şubemizin de katkılarıyla yapılan sünnet programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sünnet olacak olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlıklı ömürler diliyorum. Allah damatlıklarını da göstersin” dedi.
 

Bakmadan Geçme