Tebrik çiçeği yerine...
Bartın Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın yarın devralacağı görev öncesi, üniversiteden tebrik etmek amacıyla çiçek göndermeyi düşünen kişi ve kurumlara çağrıda bulunuldu.
Bartın Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın yarın devralacağı görev öncesi, üniversiteden tebrik etmek amacıyla çiçek göndermeyi düşünen kişi ve kurumlara çağrıda bulunuldu.
Rektör Akkaya’nın talebi doğrultusunda ‘Yeni bir başlangıca iyilikle eşlik’ edin temasıyla yapılan duyuruda, “Prof. Dr. Ahmet Akkaya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bartın Üniversitesi (BARÜ) rektörü olarak atanmıştır. Tebrik amacıyla çiçek göndermek yerine, şehit ve gazi ailelerine destek olmak için Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunabilirsiniz” denildi.
Bu arada Cuma günü saat 15.00’te İİBF-Eğitim Fakültesi Binası Konferans Salonunda yapılacak düzenlenecek devir teslim törenine üniversitenin kurucu rektörü olan Prof. Dr. Ramazan Kaplan’da katılacak.